Het einde van een schooljaar kent altijd een ‘wisseling van de wacht’ bij het team. We hebben deze week afscheid genomen van collega’s en na de zomer mogen we – gelukkig! – veel nieuwe collega’s begroeten.

We namen afscheid van:

Dhr. Kersten, Nederlands; hij heeft de pensioengerechtigde leeftijd bereikt en na veertig mooie jaren op het Lyceum gaat hij van zijn vrije tijd genieten. We zullen zijn vakkennis en betrokkenheid bij de leerlingen enorm missen!

Mw. Martin, Frans; ook zij mag van haar pensioen gaan genieten nadat zij jarenlang een inspirerende docent op het Lyceum was.

Mw. Amperse, receptie; veel ouders zullen haar aan de telefoon wel eens gesproken hebben. Zij was jarenlang het gezicht van de school als je het gebouw binnenkwam. Ze gaat nu genieten van haar vrije tijd met haar man, kinderen en kleinkinderen.

Dhr. Mrozewski, conciërge; onze steun en toeverlaat, onze vriendelijke conciërge gaat van zijn pensioen genieten.

Mw. Van der Baan, examenbureau; zij gaat wiskunde geven op een vmbo-school. We wensen haar veel plezier in haar nieuwe werkomgeving.

Dhr. De Boon, economie; na jarenlang aan het Lyceum verbonden geweest te zijn, kiest deze collega voor een toekomst bij zijn andere school: IVA te Driebergen.

Dhr. Vente, economie; we zijn dankbaar dat hij midden in het jaar de sectie economie kwam versterken.

Dhr. Wikselaar, economie; ook hij heeft in de tijd van krapte ons uit de brand geholpen bij economie.
Zijn aanstaand wethouderschap kan hij niet combineren met een baan op het Lyceum.

Dhr. Van Dijk, lichamelijke opvoeding; vanwege de afstand heeft hij ervoor gekozen om volgend jaar te gaan werken op het Stedelijk Dalton in Dordrecht.

Dhr. Van der Maas, godsdienst/levensbeschouwing; deze collega kiest ervoor om volgend jaar zijn carrière voort te zetten op een school waar hij eerder ook gewerkt heeft: het d’Oultremontcollege in Drunen.

Onze vacatures zijn inmiddels vervuld, wat zeker in deze tijd tot dankbaarheid stemt! Volgend jaar verwelkomen we een groot aantal nieuwe docenten:

– Dhr. Raams, aardrijkskunde
– Mw. Berends, biologie
– Mw. Bouwens, biologie
– Dhr. Durinck, biologie
– Mw. Mus, dans
– Dhr. Donders, economie,
– Dhr. Jetten, economie
– Dhr. Ribberink, (wetenschaps)filosofie
– Mw. Van Genderen, Frans
– Dhr. Weber, geschiedenis
– Mw. Koeman, godsdienst/levensbeschouwing
– Dhr. Grolleman, godsdienst/levensbeschouwing
– Mw. Bron, lichamelijke opvoeding
– Mw. Van Ommeren, lichamelijke opvoeding
– Mw. Sprangers, Engels
– Mw. Lakerveld, Engels
Ook bij het ondersteunend personeel begroeten we een nieuwe collega: dhr. Van den Berg gaat het team van conciërges versterken.