Tweetalig Onderwijs

Hoe word je wereldwijzer? Hoe zorg je ervoor dat je in de toekomst in het buitenland kunt gaan studeren? Hoe word je een wereldburger? Engels leer je niet door een uur extra Engels in je rooster. Neem deel aan ons TTO programma!

Wat is TTO?

TTO staat voor Tweetalig Onderwijs, omdat je bijna alle vakken in het Engels krijgt. Je leert dus in het Engels te spreken, te schrijven en te denken. Niet tijdens een extra uur Engels in je rooster, maar de hele dag iedere dag. Tweetalig onderwijs helpt leerlingen zich goed voor te bereiden op een steeds internationaler wordende samenleving. Talenkennis, kennis van Europa en ervaringen op internationaal niveau zijn hierbij belangrijk. TTO heeft dus twee belangrijke voordelen: het bevorderen van een goede taalvaardigheid en het meegeven van een Europees en internationaal bewustzijn.

In TTO lessen ontwikkel je vaardigheden op hoog niveau: presenteren, samenwerken, analyseren en onderzoeken. In de bovenbouw ontwikkel je zelfs academische vaardigheden in ons pre-universitaire IB programma. Je rond 6 Vwo dan dus ook af met 2 diploma’s. Bovendien behalen leerlingen die bij ons TTO hebben gedaan gemiddeld een punt hoger voor hun examen Engels.

Vind je het spannend? Er staat een topteam aan docenten klaar om jou op weg te helpen in het TTO!

Wil je meer uitleg over TTO en uitzoeken of dit echt iets voor jou is? Kijk dan op www.ikkiestto.nl en doe daar de zelftest om te kijken of het echt iets voor jou is!