Op 22 januari 2020 was het weer zover. De Open Dag van Lyceum Oudehoven. Ruim 600 leerlingen uit groep 7 & 8 namen een kijkje.

De leerlingen ontvingen de bezoekers en verzorgden een rondleiding door de lokalen.

In de lokalen lieten de docenten zien wat hun vak inhoudt en konden de bezoekers een workshop drama volgen, diverse proefjes doen en over een stormbaan rennen. In de aula waren kraampjes opgesteld waar bezoekers geïnformeerd konden worden over de leerlingenraad, de Groengroep (over hoe milieubewust Lyceum Oudehoven is), het vak Bewegen, Sport en Maatschappij en extra activiteiten van het bètaonderwijs. Daarnaast konden bezoekers zich op de foto laten zetten, waarna ze onder het genot van een vers gebakken stroopwafel konden luisteren naar de muzikale intermezzo’s van de examenleerlingen muziek. De bezoekers hebben tijdens de open dag de sfeer geproefd, het gebouw verkend en weten nu wat er op Lyceum Oudehoven allemaal mogelijk is!

Op 5 februari organiseert Lyceum Oudehoven ook nog een Doemiddag. Tijdens deze middag kun je verschillende korte lessen volgen. Wil je een echte TTO-les ervaren? Kom dan een proefles volgen op Lyceum Oudehoven. Op 5 en 19 februari ben je meer dan welkom. Aanmelden voor de Doemiddag en de proeflessen kan via de website: https://oudehoven.cvo-av.nl/ontdek/aanmelden/

 

Hieronder vindt u de diverse presentaties die tijdens de Open Dag zijn gegeven.