Samenwerking Lyceum Oudehoven en Lyceo

Lyceo biedt huiswerkbegeleiding en bijles aan op Lyceum Oudehoven. Deze begeleiding is voor leerlingen van alle niveaus en alle jaarlagen.

Huiswerkbegeleiding, bijles en coaching van Lyceo
In samenwerking met Lyceo biedt CS De Hoven Lyceum Oudehoven de mogelijkheid aan om op school huiswerkbegeleiding, bijles en coaching te volgen. Door de begeleiding van Lyceo kunnen we leerlingen ook na schooltijd blijven ondersteunen met de lesstof. Lyceo heeft nauw contact met alle mentoren en docenten op Lyceum Oudehoven, begeleiders zijn daarom altijd goed op de hoogte van de situatie van elke leerling.

Huiswerkbegeleiding
Vindt uw kind het thuis lastig om zelfstandig aan de slag te gaan? Of heeft uw zoon of dochter moeite met het plannen van het huiswerk? Huiswerkbegeleiding van Lyceo kan hierbij helpen. Uw kind volgt de huiswerkbegeleiding gewoon op Lyceum Oudehoven. Samen met Tilburg University heeft Lyceo de Lyceo Leren Leren© -methode ontwikkeld voor het verbeteren en aanleren van studievaardigheden. De begeleiding wordt verzorgd door zorgvuldig geselecteerde begeleiders die dicht bij de belevingswereld van leerlingen staan en hen daardoor goed kunnen inspireren en motiveren.

Bijles
Kan uw zoon of dochter een extra steuntje in de rug gebruiken bij dat ene lastige vak? Lyceo biedt één-op-één bijles aan op Lyceum Oudehoven voor het vak waar de leerling net iets meer moeite mee heeft! Een ervaren persoonlijke begeleider van Lyceo gaat met uw kind aan de slag om achterstanden in te halen. Helemaal in zijn of haar eigen tempo! Voordat u het weet, is uw zoon of dochter weer helemaal bij met de rest van de klas.

Meer weten?
Voor meer informatie over huiswerkbegeleiding, bijles en studie coaching bekijk onze vestiging of neem contact op met Ilsa Voois op 06-20507467 of Ilsa.Voois@Lyceo.nl
Op Lyceo.nl vindt u uiteraard ook meer informatie over de diensten van Lyceo.

Lyceo Extra
Lyceo zet zich actief in voor gelijke kansen in het onderwijs. Met het Lyceo Extra-programma biedt Lyceo dagelijks kosteloos ondersteuning aan honderden kinderen die dat nodig hebben. Wat Lyceo nog meer doet? Kijk op Lyceo Extra.