Samenwerking Lyceum Oudehoven en Erudio
In schooljaar2016-2017 biedt Erudio huiswerkbegeleiding en bijles aan op Lyceum Oudehoven. Deze begeleiding is voor leerlingen van alle niveaus en alle jaarlagen.

Even voorstellen…

Namens Erudio stel ik me graag aan u voor. Ik ben Shirley Serné en ben als vestigingscoördinator verantwoordelijk voor de diensten van Erudio op het Lyceum Oudehoven. Ik ontmoet u graag op één van de ouderavonden die vanuit de school worden georganiseerd, maar u kunt uiteraard ook langskomen of een afspraak met mij maken.

 

Effectiever huiswerk maken

Als kinderen effectiever hun huiswerk leren maken, merken ze dat er ook nog tijd overblijft voor de dingen die zij belangrijk vinden. Erudio helpt daarbij. Onze huiswerkbegeleiding is gericht op het aanleren van duurzame studievaardigheden. Voor uw kind betekent dat minder stress, meer vrije tijd en hopelijk hogere cijfers.

Erudio biedt twee, drie, vier of vijf dagen per week huiswerkbegeleiding aan van 14.15 uur tot 18.00 uur. Dagen en tijden zijn uiteraard in overleg.

 

Moeilijke vakken worden weer leuk met Bijles

Uw kind heeft moeite met een schoolvak of loopt achter met de lesstof? Te lage cijfers kunnen dan het gevolg zijn. Bijles van Erudio betekent: meer persoonlijke aandacht, zodat het zelfvertrouwen terugkomt en uw kind beter presteert.

 

Begeleiding van Erudio in het kort

Bij Erudio is het kennisniveau van uw kind het vertrekpunt. Wij werken samen met Lyceum Oudehoven en hebben regelmatig contact met contactpersonen en docenten. Zo kunnen wij de begeleiding goed afstemmen op de behoeften van uw zoon of dochter.

We werken altijd in kleine groepen, zodat uw kind de aandacht krijgt die het nodig heeft. Onze begeleiders houden de voortgang van uw kind bij en bespreken die met u. Zo weet u precies wat het effect van de begeleiding is.

 

Meer informatie?

Voor meer informatie over huiswerkbegeleiding en bijles kunt u bij mij terecht. U kunt mij telefonisch bereiken op: 06-20507467 en per e-mail via: shirley.serne@erudio.nl.

Op www.erudio.nl vindt u uiteraard ook meer informatie over onze werkwijze, tarieven etc.