In deze tijden van lerarentekort zijn we heel dankbaar dat we dit schooljaar mogen starten zonder dat er een vacature openstaat; alle lessen kunnen gegeven worden!

Op personeel vlak valt te melden dat onze orthopedagoog, mw. Menkveld-van Aken, geniet van haar zwangerschaps- en bevallingsverlof. We hopen haar na de voorjaarsvakantie weer op het Lyceum te mogen begroeten. Haar functie wordt op dit moment door twee orthopedagogen uitgevoerd: mw. Engelmoer en mw. Ottevanger. Laatstgenoemde zal ook bij de terugkeer van mw. Menkveld-van Aken aan het Lyceum verbonden blijven.

Meerdere collega’s zijn op dit moment in blijde verwachting en zullen dus in de loop van het jaar een periode thuis zitten: mw. Kramer (biologie), mw. Van Houwelingen (Engels) en mw. Van der Waals (tekenen en ckv). Op dit moment zijn we bezig om hun vervanging te organiseren.

De twee nieuwe directieleden stellen zich hieronder aan u voor.

Mijn naam is Rob van Tol en ik mag, na 8 jaar scheikunde gegeven te hebben op het Lyceum, vanaf dit nieuwe schooljaar de mooie functie van teamleider leerjaar 3 vervullen. Ik ben 32 jaar oud en woon in Dordrecht met mijn vrouw en met onze prachtige dochter Karlijn. Binnenkort mogen we haar tweede verjaardag vieren. In mijn vrije tijd speel ik graag bordspellen, lees ik graag en sport ik. Daarnaast zijn in de wintermaanden onze zaterdagavonden gevuld met het kijken van korfbalwedstrijden. Ik heb ontzettend veel zin in deze nieuwe uitdaging en ben trots teamleider te mogen zijn van dit fantastische team.

Met vriendelijke groet,

Rob van Tol

Teamleider leerjaar 3

Mijn naam is Patrick Dool. In de laatste week van de zomervakantie heb ik mogen starten op deze mooie school. Sinds 1999 werk ik in het onderwijs als docent biologie. De laatste acht jaar was ik schoolleider van bovenbouwteams op een andere middelbare school. Met enorm veel zin start nu mijn tijd bij Lyceum Oudehoven.
Ik woon in Zeist samen met mijn vrouw en drie kinderen (Lotte, 15, Femke, 13, Merlijn 10). Naast school ben ik actief als vrijwilliger in de Noorderlicht Gemeente (als voorzitter en kerkrentmeester) en ondersteun ik als coach/manager het hockeyteam van Femke.

In de avonden ben ik vaak in de bossen rond Zeist te vinden.

Met vriendelijke groet,

Patrick Dool