Hallo, Ik ben Tessa Stoof (20) en ik zit in mijn laatste jaar van de Academie Lichamelijke Opvoeding in Amsterdam. Je kan mij het komende half jaar vinden op het sportveld of in de gymzaal op de donderdag en vrijdagmiddag. De sport waar ik het gelukkigst van wordt is skiën en ik sta ook graag als skileraar op de piste. Ik vind het belangrijk dat leerlingen plezier beleven in sport en ook in de bewegingscultuur mee kunnen komen. Ik zie er naar uit om het team te komen versterken.

 

Mijn naam is Milan Weber en ik ga geschiedenis geven op de Calvijn en Lyceum Oudehoven. De afgelopen drie jaren heb ik mij gericht op NT-2-onderwijs, wat inhoudt dat ik voornamelijk leerlingen les heb gegeven die afkomstig zijn uit conflictgebieden. Ik heb met veel plezier lesgegeven aan deze doelgroep en het was een leerzame ervaring. Tijdens mijn werkzaamheden als docent NT-2 heb ik de master ‘Global History and International Relations’ afgerond aan de Erasmus Universiteit. Ik zie er erg naar uit om de opgedane kennis over te brengen aan de leerlingen.

 

Mijn naam is Cindy Rousse, 40 jaar, getrouwd met Frank en moeder van Arjen (14, klas 3 Camphusianum), Christoph (11, klas 1 op de Uilenhof) en Yfke (9, groep 6). Wij wonen nu nog in Dalem, maar verhuizen over ongeveer een half jaar naar Gorinchem, wat er op neerkomt dat ik hemelsbreed misschien wel 600 meter verderop woon. Na 9 jaar in het PO en 11 jaar op collegaschool Calvijn, ga ik dit jaar de uitdaging aan om mijn masteropleiding voor geschiedenis te doen en dus ook les te geven in de bovenbouw. En zodoende ben ik nu op het Lyceum. Als ik de komende twee jaar vrije tijd overhoud tussen studie, werk, verhuizing en huishouden (in willekeurige volgorde van belangrijkheid) dan pak ik er graag een goed boek bij of ben ik creatief bezig. Daarnaast ben ik binnen onze kerkelijke gemeente actief in het jeugdwerk.

 

Hoi allemaal, mijn naam is Sophie Klaver, en ik ben sinds deze week werkzaam als docent maatschappijleer voor Lyceum Oudehoven. Verder ben ik 28 jaar, en woon ik samen met mijn vriend in Gorinchem. Daarnaast ben ik ook cultureel antropoloog, en in mijn vrije tijd houd ik me vooral bezig met hardlopen. Ik hoop snel alle collega’s en leerlingen beter te leren kennen!

Hallo allemaal, Ik ben Inga Groenen, ik kom uit Gorinchem en ik ben 18 jaar oud. Ik zit op hockey en golfen, ook doe ik vaak aan fitness en watersporten.Dit jaar zit ik in het 2de schooljaar van de HALO in Den Haag. Lars Kroeseklaas en ik zullen samen stage gaan lopen bij het vak lichamelijke opvoeding en hierin zullen wij begeleid worden door Saskia Timmermans en Wessel Jurriëns. Ik heb er heel veel zin in en hoop veel dingen te mogen leren! Sportieve groet!

Hallo allemaal, Ik ben Lars Kroeseklaas, ik kom uit Dordrecht en ik ben 19 jaar oud. Mijn favoriete sport is voetbal, naast voetbal vind ik het ook leuk om te fitnessen en te wintersporten. Dit jaar begin ik aan het 2e jaar op de ALO in Den Haag. Ik zal samen met mijn stagepartner Inga Groenen Wessel Jurriëns en Saskia Timmermans ondersteunen op de donderdag. Wij zullen dus ook het vak lichamelijke opvoeding geven. Ik heb er erg veel zin in en ik hoop veel ervaring op te doen!

Hallo, mijn naam is Lisa van Straten en ik ben 20 jaar oud. Dit jaar kom ik mijn derdejaars stage lopen op Lyceum Oudehoven. Momenteel volg ik de opleiding docent wiskunde aan de Hogeschool in Utrecht. De afgelopen twee jaar heb ik stage gelopen op het Gilde in Gorinchem. Verder woon ik samen met mijn ouders en zusje in Woudrichem. In Woudrichem beoefen ik mijn grootste hobby, basketballen. Ook werk ik hier in de Boon’s markt op de slagerij. Gorinchem is voor mij bekend terrein, omdat ik zelf ook zes jaar in Gorinchem op school heb gezeten (Gymnasium Camphusianum).

Ik ben Joyce Ottevanger (42jr). Twee dagen per week (wo/do) mag ik als orthopedagoog op Lyceum Oudehoven komen werken. Ik heb er ontzettend veel zin in! Samen met mijn man en twee kinderen (11 en 13), woon ik in het dorpje Hank. Ik kom zo vaak mogelijk met de fiets naar school, een mooie training én goed voor het milieu. Wielrennen is mijn passie en ik doe graag leuke dingen met mijn gezin (zoals op vakantie gaan). Na de universiteit heb ik een aanvullende opleiding gevolgd tot NVO orthopedagoog generalist en ik sta ingeschreven in het kwaliteitsregister bij de landelijke beroepsvereniging en het BIG-register. Het meest leerzaam vond ik toch de jaren daarna, want iedere leerling is uniek en mag er zijn. Ik werk twintig jaar in het voortgezet onderwijs, op verschillende niveaus en iedere dag is een leuke nieuwe uitdaging. Ik wens iedereen een fijn en leerzaam schooljaar toe!

Na 8 jaar in Rotterdam voor de klas gestaan te hebben, was dit dan de eerste week in Gorinchem. Het begon goed, een fijne mentorklas, bos bloemen als welkom en gebak in de pauze. Dat belooft veel moois. Ik heb al een hoop nieuwe en bekende mensen ontmoet, maar lang nog niet allemaal. Ik ben Iris van Vianen – den Hoed, woon in Hardinxveld-Giessendam samen met mijn man Chris en onze 3 kinderen. Zelf heb ik ook twee jaar op het Lyceum gezeten, wat inmiddels elf jaar geleden is. Ik zal biologie gaan geven en het mentoraat begeleiden van een havo 3 klas.

Mijn naam is Kees Visser. Sinds het begin van dit schooljaar mag ik scheikunde en NL&T geven op Lyceum Oudehoven. In de voorbije schooljaren heb ik les gegeven op het Christelijk Lyceum Delft. Dat heb ik altijd met veel enthousiasme gedaan. Na 8 jaar in Delft gewerkt te hebben was ik op zoek naar een baan dichter bij huis en die heb ik gelukkig gevonden. Ik woon met mijn gezin in Dordrecht en kan nu elke dag op de fiets naar school. Mijn gezin bestaat uit mijzelf, mijn vrouw Sharon en mijn twee dochters Vivianne (2)  en Hannah (1).

Mijn naam is Marjoleine Engelmoer en ik werk sinds het begin van het schooljaar op Lyceum Oudehoven als orthopedagoog. Komende tijd ben ik de vervanger van mevrouw Menkveld-van Aken en zal ik werken als dyslexiecoach en begeleider van leerlingen die extra ondersteuning kunnen gebruiken. Al 6 jaar werk ik als dyslexiebehandelaar en onderzoeker op verschillende basisscholen in Den Haag. Ik vind het erg leuk om mijn kennis te delen, maar ook om nieuwe inzichten te krijgen van leerlingen en vakdocenten op een middelbare school. Ik heb erg veel zin om op het lyceum te gaan werken en kijk uit naar de gesprekken met leerlingen, ouders en vakdocenten.

Mijn naam is Olivier Spoor, ik ben 32 jaar en ik ben sinds dit schooljaar actief als technisch onderwijsassistent op Lyceum Oudehoven. Ik zal me voornamelijk bezig houden met de vakken biologie, science en NLT. Mijn vrouw en ik zijn nieuw in deze regio. We houden ervan om naar buiten te gaan en zijn dus benieuwd naar bezienswaardigheden en activiteiten. Ik houd van lezen, speel gitaar en ben erg blij dat ik op de fiets naar m’n werk kan.

Ik Linda van Kleef-Zijderlaan, ben 38 jaar, getrouwd met Marco, we wonen in Schoonhoven met onze kinderen; Mark (11), Elena (9) en Max (7). Voor mijn werk op het Lyceum heb ik 18 jaar op een andere middelbare school gewerkt als docent aardrijkskunde. Bezigheden zijn bordspellen, sporten, fotoboeken maken, kleding maken en als scriba zet ik mij in voor de kerk waar ik lid van ben. Mijn kennismaking met het Lyceum is heel positief. Ik vind het prachtig om mijn leerlingen enthousiast te houden en maken voor het vak aardrijkskunde.