Dit jaar was een bijzonder examenjaar. Geen centraal schriftelijk examen, maar alleen de schoolexamens.
We zijn blij dat we de de schoolexamens allemaal net als in andere jaren op school hebben kunnen afnemen. We weten daarom dat de leerlingen die dit jaar op Lyceum Oudehoven hun diploma halen ook echt aangetoond hebben het niveau te hebben. Op 4 juni hebben we de uitslag vastgesteld.

Voor de havo geldt dat er op dit moment 139 leerlingen geslaagd zijn. Dat is ruim 93%. Voor de rest geldt dat ze met resultaatverbeteringstoetsen (RV-toetsen) nog kunnen proberen om hun havodiploma dit jaar te halen. Net als andere jaren is de ene leerling daar al dichterbij dan de andere leerling. In theorie maken alle leerlingen nog een kans.

Voor het vwo kunnen we stellen dat op één leerling na alle leerlingen geslaagd zijn. Deze leerling doet gespreid examen en zal dit jaar dus niet haar diploma halen. Van de leerlingen die het konden halen heeft dus 100% het gehaald. Een prachtig resultaat!

Alle leerlingen die nu al geslaagd zijn zijn op 4 juni thuis verrast met hun cijferlijst, een taart en een “ik ben geslaagd”-poster.