Op donderdag 27 februari is het eindelijk zover! We gaan (voor het eerst) vanuit het Lyceum met elf leerlingen uit 5TTO en 5vwo naar het Lake District van Engeland om daar deel te nemen aan het programma van Lime House School.

Lime House School is een traditionele en onafhankelijke boarding school voor studenten in de leeftijd tussen 7 en 18 jaar. De resultaten en de kwaliteit van het onderwijs die Lime House School te bieden heeft, is uitstekend; de school is in 2016 nog beoordeeld als de op een na beste school van Engeland. Het is voor ons een voorrecht dat onze leerlingen onder begeleiding van Dhr. Van Leeuwen naar Engeland mogen reizen om op Lime House School deel te nemen aan de lessen, excursies en om daar op campus te verblijven.

Deze trip is met ingang van dit schooljaar onderdeel geworden van ons tweetalig programma, niet alleen als mogelijke invulling van de internationale stage voor de 5TTO-leerlingen maar ook als absolute verrijking voor het vak Global Perspectives.

Wij wensen de leerlingen en Dhr. Van Leeuwen een fantastische ervaring toe op Lime House School. Foto’s van deze trip zullen we plaatsen op social media.