23 januari 2020

Veel enthousiaste bezoekers op open dag Lyceum Oudehoven!

Meer dan 600 leerlingen uit groep 7 en 8 namen woensdag 22 januari 2020 een kijkje op de open dag van Lyceum Oudehoven, de school in Gorinchem voor havo, atheneum, gymnasium en TTO (tweetalig onderwijs).
De leerlingen ontvingen de bezoekers en verzorgden een rondleiding door de school.

In de lokalen lieten de docenten zien wat hun vak inhoudt en konden de bezoekers een workshop drama volgen, diverse proefjes doen en over een stormbaan rennen. In de aula waren kraampjes opgesteld waar bezoekers geïnformeerd konden worden over de leerlingenraad, de Groengroep (over hoe milieubewust Lyceum Oudehoven is), het vak Bewegen, Sport en Maatschappij en extra activiteiten van het bètaonderwijs. Daarnaast konden bezoekers zich op de foto laten zetten, waarna ze onder het genot van een vers gebakken stroopwafel konden luisteren naar de muzikale intermezzo’s van de examenleerlingen muziek. De bezoekers hebben tijdens de open dag de sfeer geproefd, het gebouw verkend en weten nu wat er op Lyceum Oudehoven allemaal mogelijk is!

Was je ook op de Open Dag op Lyceum Oudehoven? Deel en like je foto van de fotobooth op Facebook en/of Instagram met #lyceumoudehoven en maak kans op een leuke prijs!

Op 5 februari organiseert Lyceum Oudehoven ook nog een Doemiddag. Tijdens deze middag kun je verschillende korte lessen volgen. Wil je een echte TTO-les ervaren? Kom dan een proefles volgen op Lyceum Oudehoven. Op 5 en 19 februari ben je meer dan welkom. Aanmelden voor de Doemiddag en de proeflessen kan via de website: https://oudehoven.cvo-av.nl/ontdek/aanmelden/