10 december 2018

School in bedrijf: vrije inloop Lyceum Oudehoven

Zit je in groep 7 of 8 en ben je nieuwsgierig naar Lyceum Oudehoven? Dé school in Gorinchem voor havo, atheneum, gymnasium en TTO (tweetalig onderwijs)? Woensdag 12 december 2018 is je kans! Van 13.00 tot 16.00 uur zetten wij onze (lokaal)deuren open en kun je een kijkje nemen in de school en de sfeer proeven.

Van 13.00 tot 16.00 uur kun je door onze school lopen terwijl er “gewoon” les wordt gegeven. Je ziet hoe het in de les er aan toe gaat, loopt met onze leerlingen tijdens de lessenwisseling door de gangen en kan een idee krijgen hoe het echt is om bij ons op school te zitten.

Bij binnenkomst wordt je verwelkomt door docenten en leerlingmentoren en leerlingen leiden je rond in het schoolgebouw met onder meer het grote bètalaboratorium en de ckv-vleugel (culturele kunstzinnige vakken). Maar je kan ook kennismaken met onze “huisdieren” en wellicht mag je er zelfs 1 vasthouden.

Kortom, aankomende woensdag is jouw kans om  kennis te maken met Lyceum Oudehoven, dé school in Gorinchem voor havo, atheneum, gymnasium en TTO (tweetalig onderwijs).

We zien je graag!