21 december 2016

RTL filmt bij Lyceum Oudehoven

Vandaag werden voor het programma LifestyleXperience filmopnames gemaakt op Lyceum Oudehoven. Presentatrice Liselotte de Groot en cameraman Ralph van Gent liepen samen met teamleider Marlijn van der Sluis door het gebouw om een impressie te krijgen van de sfeer in het gebouw en het onderwijs op Lyceum Oudehoven.

Diverse leerlingen werden gefilmd terwijl zij bezig waren met bijvoorbeeld muziek, drama, een digitale les Nederlands en het ontleden van een dierenhart bij biologie. Lyceum Oudehoven is uitgekozen om mee te doen aan de onderwijsspecial die op zondag 15 januari 2017 om 14.20 uur bij RTL4 en op zaterdag 21 januari 2017 om 15.10 uur bij RTL5 wordt uitgezonden.

LifestyleXperience is een wekelijks televisieprogramma dat te zien is op zondag op RTL 4 met de herhaling op zaterdag op RTL 5 geproduceerd door EMTV. Zij laten alles zien: van recreatie- en woontips tot de nieuwste gadgets, van culinaire trends tot de leukste evenementen. Er zijn wekelijks diverse handige tips van verschillende stichtingen, bedrijven en organisaties die je ook kennis laten maken met de nieuwste producten en diensten.