21 januari 2022

Livestream en interactieve film Lyceum Oudehoven

Helaas ook dit jaar geen traditionele open dag voor Lyceum Oudehoven, maar gelukkig kon de school een heel mooi alternatief bieden voor iedereen die toch graag meer wilde zien en weten.

Op 19 januari was er een livestream. Twee leerlingen uit leerjaar 3 presenteerden de school aan de kijkers en gingen in gesprek met diverse medewerkers en een ouder van een van onze leerlingen. In een setting, die leek op die van een talkshow en waarbij de kleurrijke aula prachtig in beeld kwam, werden de vragen van kijkers beantwoord. Tussendoor werden er filmpjes vertoond over allerlei aspecten van de school voor (techniek)havo, atheneum, gymnasium, tweetalig atheneum en tweetalig gymnasium.

De opname van de livestream is nog terug te kijken op de homepage van het Lyceum en als u deze toch bezoekt, zult u daar ook nog een interactieve film aantreffen die veel informatie geeft. In deze film is het mogelijk stukjes over te slaan over onderwerpen waarover u geen vragen heeft of juist extra informatieve filmpjes aan te klikken als u meer wilt weten over aspecten als bijvoorbeeld de begeleiding, de techniekhavo en het gymnasium.