27 oktober 2014

Klas 2HA3 haalt 500 euro op voor ‘Make a wish’!

Tijdens de klassenstrijd hebben Lyceum Oudehoven leerlingen van 2HA3 500 euro opgehaald voor 'Make a Wish'! Vrijdag 31 oktober 2014 overhandigen zij een symbolische cheque aan Gerrie van Linschoten van de organisatie.

 

Vrijdag is de spetterende afsluiting van de ´klasse(n)strijd´ op Lyceum Oudehoven. Meer dan 350 leerlingen nemen deel aan het grote Klassenstrijd-slotfeest op Lyceum Oudehoven.

 

Voor de klasse(n)strijd hebben de eerste en de tweede klassen vanaf het begin van het schooljaar zes weken lang allerlei spannende opdrachten in hun klas uitgevoerd. Iedere week is bekendgemaakt welke klas de meeste klasse had getoond. Bij deze scores wordt het optreden op het feest van vrijdag meegerekend. Zo blijft het tot het einde spannend.

 

De tweede klassen worden beoordeeld op de acties die ze hebben verzonnen of uitgevoerd voor een goed doel. Klas 2HA3 heeft als goede doel ‘Make a wish’ gekozen. De leerlingen hebbende afgelopen zes weken allerlei ludieke acties bedacht en hiermee het hoge eindbedrag van ruim 500 euro opgehaald! De leerlingen hebben ondermeer pepernoten verkocht en een flessenactie en een cake-sale georganiseerd. Geweldig dat er zoveel initiatieven zijn om geld in te zamelen!

 

Tijdens het slotfeest van a.s. vrijdag komt vrijwilliger Gerrie van Linschoten van de organisatie ´Make a wish´ een symbolische cheque in ontvangst kan nemen.