26 augustus 2016

Het overlijden van onze collega Jeffrey Van Driel

Op donderdagavond 25 augustus 2016, bereikte ons het immens droeve bericht dat onze collega Jeffrey van Driel is overleden.

Jeffrey van Driel heeft in de ochtend van 25 augustus 2016, te Leerdam een ongeluk gehad. Hij is, op de fiets, in botsing gekomen met een tegemoetkomende auto. Hij liep daarbij zeer zware verwondingen op aan zijn hoofd. Het artsenteam van het UMC heeft getracht Jeffrey voor ons te behouden, echter, zijn verwondingen bleken te ernstig.

Het is niet voor te stellen dat Jeffrey, nog maar 27 jaar oud, van de ene op de andere dag niet meer onder ons is. Hij was werkzaam als technisch onderwijs assistent op de Eksterlaan in Leerdam en op het Lyceum in Gorinchem. Hij is daarvoor nog enige tijd als docent Biologie werkzaam geweest op de Joost de Jongestraat.

Jeffrey wordt herinnerd als een vrolijke, integere, vriendelijke jonge man die zijn vak uitstekend verstond en die met iedereen, leerlingen en collega’s, goed kon opschieten.

Wij zijn deze dag gestart zonder leerlingen, dit om als team ons verdriet een plaats te kunnen geven.

Jeffrey wordt overleefd door zijn vader en zijn moeder, zijn zus en zijn vriendin; zij blijven achter. Wij  wensen hen alle sterkte toe en Gods nabijheid. Laten we hen in onze gebeden gedenken.

 

Eric van ’t Zelfde,

rector Lyceum, Oudehoven