28 mei 2021

Herstart fysiek onderwijs

Op maandag 31 mei gaan we de lessen weer op school aanbieden aan volledige groepen.

Concreet betekent dit dat we vanaf 31 mei de verdeling in A en B groepen loslaten. Wel blijft het huidige rooster ongewijzigd. De lessen duren dus nog steeds 40 minuten, de tijden blijven ook hetzelfde.

Het blijft belangrijk om de algemene maatregelen tegen de verspreiding van corona op te volgen. Dit betekent dat de lokalen goed geventileerd moeten worden. Houd daar rekening mee als je ’s morgens voor je kledingkast staat! Ook verwachten we dat jullie een mondkapje dragen op de momenten dat je je verplaatst binnen de school, dus met name in de aula en in de gangen. Tijdens het wisselen van de lessen zal het best druk zijn. Onderling hoeven leerlingen geen afstand te houden. Zorg er wel voor dat je niet op minder dan anderhalve meter afstand van onze medewerkers blijft.

Tenslotte zijn er ook voor leerlingen zelftesten beschikbaar om preventief te testen. Als je ouders niet hebben aangegeven dat zij geen toestemming geven voor het verstrekken van deze zelftesten, mag je per week twee zelftesten ophalen bij de receptie. De instructie daarvoor heb je eerder al van ons ontvangen.

We hopen oprecht dat dit de laatste wijziging is dit schooljaar. We wensen jullie succes bij de laatste loodjes van dit schooljaar.