9 juni 2022

Doemiddag groep 7

Eerder dit schooljaar kon de doemiddag voor kinderen uit groep 7 helaas niet doorgaan, maar gelukkig konden we dat inhalen op 8 juni.

Bijna 200 leerlingen wisten op die regenachtige middag de weg naar Hoefslag 4 te vinden. In een groepje dat werd begeleid door leerlingen van het Lyceum volgden zij diverse korte lesjes om op die manier een beeld te krijgen van de lessen, ons gebouw en onze docenten.
Leerlingen verlieten aan het einde van de middag enthousiast ons gebouw.

Mocht je deze middag gemist hebben, dan zijn er nog diverse gelegenheden om kennis met ons te komen maken. Op 22 juni organiseren we nog proeflessen tto voor kinderen uit groep 7. Tto is de afkorting voor tweetalig onderwijs. Je doet dan vwo (atheneum of gymnasium) en krijgt een groot deel van je lessen in het Engels. Een extra uitdaging voor iedereen die geïnteresseerd is in de Engelse taal en/ of de cultuur van landen waar Engels de voertaal is.

Volgend schooljaar kun je sfeer komen proeven tijdens de School in bedrijf, deelnemen aan een doemiddag of proeflessen en we hopen ook weer een open dag te kunnen houden. Neem onze open dag app of kijk op onze website. Daar kun je ook nog de film bekijken die we vorig jaar maakten in plaats van de open dag.

We zouden het leuk vinden om je te zien!