19 November 2021

Doemiddag en informatieavond

Op 17 en 18 november organiseerde Lyceum Oudehoven een doemiddag voor kinderen uit groep 8 en een informatieavond voor ouders en verzorgers met een kind in groep 7 of 8.

Woensdagmiddag 17 november hadden we een zeer druk bezochte doemiddag. Kinderen die zich hiervoor hadden aangemeld, kregen drie kleine lesjes van docenten van Lyceum Oudehoven om op die manier te kunnen ervaren hoe het is om bij ons op school te zitten. Alle groepjes werden tijdens deze middag begeleid door enthousiaste leerlingen van onze school. In de pauze tussen de lesjes kreeg iedereen in de aula een pakje drinken en een koekje.

Op 18 november organiseerden we een informatieavond voor ouders en verzorgers met een kind in groep 7 of 8. Op die avond startten we met een opening door de rector en daarna was er gelegenheid om twee workshops naar keuze te volgen. In deze workshops werd meer verteld over het TTO, de techniekhavo, het gymnasium, onze zorg en begeleiding en over kunst. Daarnaast werd er algemene informatie over het Lyceum gegeven met een accent op alles wat kinderen in het eerste leerjaar te wachten staat. Ook deze avond was erg druk bezocht.

Er zijn nog meer mogelijkheden om kennis te maken met het Lyceum. Houd hiervoor onze website en social media in de gaten!