19 november 2019

Deuren van Lyceum Oudehoven staan open op 27 november 2019 tijdens ‘School in Bedrijf’

Hoe is het om door een middelbare school te lopen als er lessen worden gegeven of als er pauze is? Hoe ervaar je een school als deze “in bedrijf” is? Dit is wat Lyceum Oudehoven graag wil laten zien tijdens de middagactiviteit ‘School in Bedrijf’.

Leerlingen uit groep 7 en 8 zijn samen met hun ouders en andere belangstellenden van harte welkom om op 27 november 2019 tussen 13.00 en 15.30 uur naar Lyceum Oudehoven te komen. Dit is een uitstekende gelegenheid om de school te komen ervaren tijdens een gewone schooldag.

Docenten en leerlingmentoren verwelkomen je en leerlingen leiden je rond in het schoolgebouw terwijl er normaal les gegeven wordt. Loop even binnen terwijl er een geschiedenisles wordt gegeven of kijk mee door de microscoop tijdens een biologieles. Als je wilt, is het zelfs mogelijk om plaats te nemen in de klas en aan een les deel te nemen.

Alle deuren van de lokalen staan open en docenten en leerlingen willen je graag laten zien hoe het is om op Lyceum Oudehoven te zitten.

Kortom, aankomende woensdag is jouw kans om  kennis te maken met Lyceum Oudehoven, dé school in Gorinchem voor havo, atheneum, gymnasium en TTO (tweetalig onderwijs).

We zien je graag!