15 april 2015

6vwo-leerlingen ontvangen U-Talentcertificaat 

In maart 2015 ontvingen Maithe van der Wal, Maud Schoot Uiterkamp, Johan Kon, Tijmen Schakel, Rowen de Jong en Marjan Aantjes van Lyceum Oudehoven het certificaat van de U-Talent Academie in het Academiegebouw in Utrecht.

 

De leerlingen hebben de afgelopen twee jaar het campusprogramma van de U-Talent Academie en het schoolprogramma op het Lyceum met goed gevolg afgelegd.

 

De officiële uitreiking vond plaats in hartje Utrecht waar de leerlingen mooie afstudeerspeeches hielden over hun tijd op de U-Talent Academie, de interessante modules, de schoolprogramma’s, de excursies, de leuke sfeer, de gezelligheid en hun toekomst. Ook een kritische noot ontbrak natuurlijk niet bij deze toekomstige studenten.

De U-Talent Academie biedt leerlingen uit 4-6vwo een brede en diepgaande kennismaking met thema’s uit de bètavakken, een grondige oriëntatie op wetenschappelijk onderzoek en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en studiehouding. Op de campus van de Universiteit Utrecht volgen de leerlingen elke maand een speciaal ontwikkeld tweedaags lesprogramma. Ze krijgen colleges van onderzoekers en voeren zelf onderzoek uit in de laboratoria van de universiteit. Op de scholen bieden de eigen bètadocenten extra uitdaging en verdieping aan in het schoolprogramma.

 

Wij feliciteren deze leerlingen met hun U-Talent certificaat en wensen hen veel succes in de toekomst!‚Äč