Ben je een betrokken en kritische ouder/verzorger én ben je 6 avonden per jaar beschikbaar? Wil je bijdragen aan een betere school voor jouw kinderen? Kom dan de Deelraad van het Lyceum versterken!

Aan het einde van dit schooljaar hebben 2 ouderleden van de Deelraad afscheid genomen. Wij zijn voor het nieuwe schooljaar op zoek naar een enthousiaste ouder/verzorger, die met ons wil meedenken in de Deelraad.

Wat is de Deelraad (DR)?
Op elke school worden belangrijke beslissingen genomen. Die gaan bijvoorbeeld over het onderwijs, het jaarplan of de aanstelling van personeel. Maar kunnen ook gaan over het schoolreglement of de coronamaatregelen. De DR denkt over al dit soort besluiten mee. Elke verandering in beleid, die de directie of het schoolbestuur wil nemen, moet worden voorgelegd aan de DR. Ook geeft de DR proactief advies. In de DR zijn docenten, ouders/verzorgers en leerlingen vertegenwoordigd. We vergaderen zo’n 5 á 6 keer per schooljaar met de directie.

Wie zijn wij?
Wij zijn Elseleen en Alja en wij vertegenwoordigen in de DR de ouders/verzorgers van de leerlingen. Samen met docenten en leerlingen denken wij op een actieve manier na over ontwikkelingen binnen het onderwijs. Jouw input is daarbij waardevol!
Wil jij je ook inzetten voor de leerlingen van het Lyceum? En wil je bijdragen om ze te laten uitgroeien tot mooie talenten, die klaar zijn voor de toekomst? Wees welkom in de DR in het nieuwe schooljaar!

Interesse?
Denk je, dat dit iets voor je is of wil je meer over deze taak weten, neem dan contact op met de secretaris van de DR (p.c.visser@cvo-av.nl). Indien meerdere ouders zich beschikbaar stellen, wordt er een verkiezing gehouden.

Namens de DR
Elseleen Oosterom (moeder van Imme 1hv5)
Alja (moeder van Evy, 1hv4)