In de afgelopen periode zijn enkele collega’s positief getest op corona. Bij sommigen duurde het herstel enkele weken, maar gelukkig is iedereen weer aan het werk. De laatste weken zijn er geen nieuwe besmettingen bijgekomen.

Mooi babynieuws is er ook deze keer te melden. Op 2 januari is dhr. Van der Kroef (biologie) vader geworden van dochter Iris. De start was niet zorgeloos, maar het gezin is inmiddels thuis en alles gaat nu voorspoedig. Begin februari mochten mw. Kramer (biologie) en haar man hun dochter Lilly in de armen sluiten. De vervangers van deze collega’s hebben we in de vorige nieuwsbrief al aan u voorgesteld.

Onze orthopedagoog mw. Menkveld-van Aken is inmiddels teruggekeerd van haar bevallingsverlof. Wij nemen dus afscheid van haar vervangster mw. Engelmoer die wij bedanken voor de prettige samenwerking en de fijne ondersteuning die ze leerlingen bood.

Het babynieuws is nog niet voorbij: op 8 maart gaat mw. Sterk (Engels) met zwangerschaps- en bevallingsverlof. Haar lessen zullen worden overgenomen door mw. Lente (klassen 5H en 5V, vanaf 15 maart) en door mw. Draaisma (klassen 1hv, 4H en 4V, vanaf 8 maart).

Mw. Boogerd is ook in blijde verwachting en op 12 maart begint haar zwangerschaps- en bevallingsverlof. Of haar lessen worden overgenomen hangt sterk af van hoe de situatie met corona is na de lockdown. Het mentoraat wordt in ieder geval overgenomen door dhr. Van der Stelt en dhr. Schefferlie. Ouders en leerlingen zijn hiervan al op de hoogte gebracht.

Onze collega mw. Dame die ons jarenlang ondersteunde op de repro-afdeling is eind januari met pensioen gegaan. Met onder andere een ontbijt aan huis hebben we afscheid van haar genomen.

We hebben ook een nieuwe collega mogen begroeten: dhr. Gruiters is bij ons aangesteld als conciërge/surveillant. We zijn blij met deze extra ondersteuning.