Vrijdag 3 december kwam onze Sinterklaas op de grasmaaier de aula binnengereden. Onder begeleiding van de schoolband en een aantal Pieten heeft Sinterklaas veel wensen in vervulling laten gaan.
Die wensen waren de weken voor de viering verzameld. Bij de onderbouw waren er een aantal mooie wensen waarbij broers en zussen elkaar hadden opgegeven. Er was ook een wens van een klas om op stap te gaan naar Limburg met een docente. Die wens werd niet vervuld, maar er was wel Limburgse Vlaai.
Ook bij de bovenbouw was er een stedentrip naar het mooie zuiden als wens ingeleverd, ook daar kwam de vlaai als actie terug. Er was een fietsrace tussen de jongens en de meiden in de aula die op de wijze van onze Max Verstappen in de laatste ronde toch de winst voor de jongens opleverde.
Muzikaal collegiaal talent werd ontdekt met de vervulling van een wens over het naamvallenlied bij Duits. De heer Waverijn bracht een rustig naamvallenlied ten gehore, waarna onze mevrouw Wellen van het podium spatte met haar uptempo versie van dit lied.
We kijken met plezier terug op deze Sinterklaasviering.