Besmettingen

Na de voorjaarsvakantie bleef het lang rustig op het gebied van besmettingen onder medewerkers. Helaas ging de curve half april steil omhoog en zaten we binnen een paar dagen op minstens één besmetting per dag. We hopen dat het overstappen op online lessen deze kentering heeft gestopt. De meeste collega’s zijn gelukkig niet ernstig ziek en we hopen dat iedereen na de meivakantie weer voor de klas staat.

Verlof

Mw. Sterk is begin maart met verlof gegaan en is inmiddels bevallen van haar zoon Siem. Ze geniet voorlopig nog even van haar bevallingsverlof.

Mw. Van der Waals is inmiddels teruggekeerd van haar bevallingsverlof en heeft haar lessen weer opgepakt. Daarmee hebben we afscheid genomen van haar vervanger dhr. Abels.

Dhr. Kant en zijn vrouw zijn de trotse ouders geworden van dochter Jona.

Mw. Boogerd (drama) is in maart bevallen van haar dochter Vonne; zij kan met haar gezin dit voorjaar nog genieten van haar verlof.

We zijn blij voor al deze jonge gezinnen en wensen hun vooral veel genietmomenten toe!

Jubilarissen

In de afgelopen weken hebben we meerdere collega’s mogen feliciteren met hun jarenlange verbintenis aan de school en/of aan het onderwijs. Zo werken dhr. Ippel en dhr. Veenman alweer 12,5 jaar bij de stichting. Mw. Stärk was afgelopen maand 25 jaar werkzaam in het onderwijs. Dhr. Van Horik heeft er ook al veel dienstjaren opzitten: hij is al veertig jaar aan de stichting verbonden. We zijn blij met zoveel docenten die zich al zolang inzetten voor onze leerlingen. We hopen nog lang van hun kwaliteiten te mogen genieten!