Voor leerlingen van groep 7 en 8 en hun ouders

Op dit gedeelte van de site vind je alle informatie over de manieren waarop je kennis kunt maken met onze school. Scroll naar beneden als je je wilt aanmelden voor een doemiddag of proefles.

Dit jaar is er helaas opnieuw geen open dag. Heb je onze livestream gemist? Kijk de film terug op onze homepage.

Inmiddels hebben we wat nieuwe kennismakingsactiviteiten toegevoegd aan onze agenda.

Doemiddag groep 7 = VOL (inschrijving gesloten)

Zit je nog in groep7 en wil je naar een doemiddag? Dat kan. Je bent van harte welkom op 8 juni van 14:00 tot 16:00 uur. Tijdens deze middag, die van 14:00 tot 16:00 duurt, volg je korte lesjes die je een goede indruk geven van de lessen op Lyceum Oudehoven. We zorgen bij de indeling voor voldoende variatie, zodat je lessen krijgt uit verschillende vakgroepen. Voor deze middag kun je je hieronder aanmelden.

 

TTO voor groep 7 èn 8

Voor het TTO hoef je niet aan een minimaal niveau voor het vak Engels te voldoen. Als het je leuk lijkt om een deel van je lessen in het Engels te volgen, kun je dat uit komen proberen tijdens de proeflessen. De proeflessen voor groep 8 zijn verplaatst naar 16 februari, deze zijn op school!!! De proeflessen voor groep 7 zijn op 22 juni.

Aanmelden TTO-proeflessen

 

 

Techniekhavo

Heb je interesse in de techniekhavo? Neem dan eens een kijkje op het gedeelte van onze site dat je daar meer over vertelt. Klik op Techniekhavo op onze homepage.