Voor leerlingen van groep 7 en 8 en hun ouders

Op dit gedeelte van de site vind je alle informatie over de manieren waarop je kennis kunt maken met onze school. Scroll naar beneden als je je wilt aanmelden voor een doemiddag of proefles.

Dit jaar is er helaas opnieuw geen open dag. Bekijk op 19 januari om 19:30 uur onze livestream.

Zit je nog in groep7 en wil je naar een doemiddag? Dat kan. Je bent van harte welkom op 8 juni van 14:00 tot 16:00 uur. Tijdens deze middag, die van 14:00 tot 16:00 duurt, volg je korte lesjes die je een goede indruk geven van de lessen op Lyceum Oudehoven. We zorgen bij de indeling voor voldoende variatie, zodat je lessen krijgt uit verschillende vakgroepen. Voor deze middag kun je je hieronder aanmelden.

 

Aanmelden doemiddag

 

Voor het TTO hoef je niet aan een minimaal niveau voor het vak Engels te voldoen. Als het je leuk lijkt om een deel van je lessen in het Engels te volgen, kun je dat uit komen proberen tijdens de proeflessen. De proeflessen voor groep 8 zijn verplaatst naar 16 februari, deze zijn online. De proeflessen voor groep 7 zijn op 22 juni.

Aanmelden TTO-proeflessen

 

Onze open dag van 19 januari gaat helaas niet door. Daarvoor in de plaats lanceren wij een interactieve film en we organiseren een livestream op de avond.

Als je interesse hebt in de techniekhavo, dan kun je dat via Lyceum Oudehoven doen. De doemiddag voor groep 8 organiseren wij samen met het Gilde en deze is ook op de locatie van het Gilde op 2 februari vanaf 15:00 uur.

Aanmelden Doemiddag techniekhavo

 

Heb je je keuze gemaakt en wil je je inschrijven op Lyceum Oudehoven? Dat kan op de inschrijfdagen op 14 en 15 maart.