Bijeenkomst leerkrachten groep 8 en mentoren klas 1

  • Wanneer: 28 oktober 2020 om 15.30-17.00 uur

Op woensdagmiddag 28 oktober vindt er vanaf 14.30 uur op Lyceum Oudehoven een bijeenkomst plaats, waarop de voormalige leerkrachten van onze eerste klassers de mentoren van hun oud-leerlingen kunnen ontmoeten. De mentoren gaan vertellen hoe de kinderen het de eerste weken bij ons hebben gedaan en beantwoorden vragen van de leerkrachten van het primair onderwijs.

Alle brugklasleerlingen hebben een brief geschreven aan de meester of juffrouw bij wie ze vorig schooljaar in de klas zaten. Op 28 oktober ontvangen de leerkrachten een mapje met de brieven van hun oud-leerlingen. Hierin vertellen zij waaraan ze moeten wennen, wat er leuk is en wat ze over Lyceum Oudehoven willen vertellen aan de kinderen die nu in groep 7 en 8.

Tevens wordt er kort wat informatie gegeven over Lyceum Oudehoven. Wat zijn wij voor school? Wat is ons onderwijsaanbod? Wat vinden wij belangrijk? Welke mogelijkheden bieden we?

Tenslotte is er (uiteraard op gepaste afstand) gelegenheid om een hapje en een drankje te doen om elkaar op die manier beter te leren kennen.

Om ervoor te zorgen dat we ons aan de richtlijnen kunnen houden die verspreiding van Covid-19 tegengaan, willen we u vragen u van tevoren aan te melden via h.m.aaftink@cvo-av.nl. Wij zorgen ervoor dat er niet meer dan 30 bezoekers tegelijkertijd in onze school zijn. In de school zijn mondkapjes en desinfectiemiddelen aanwezig. Er is voldoende ruimte om anderhalve meter afstand van elkaar te kunnen houden.

We hopen u allemaal te mogen ontmoeten, maar als u verhinderd bent, is het uiteraard mogelijk om een aparte afspraak te maken en informatie digitaal te ontvangen. U kunt dan eveneens een bericht sturen naar h.m.aaftink@cvo-av.nl.